Mi a teendőd, ha a vásárolt termék nem nyerte el a tetszésedet vagy hibás?

A Pranadrops-nál vásárolt összes termékre 100%-os pénzvisszafizetési lehetőséget biztosítunk a csomag átvételétől számított 30 napon belül. Ha a termék nem nyerte el a tetszésedet vagy hibás akkor a  következő teendőd van:

Először is kérlek írj nekünk egy levelet a hello@pranadropskulacs.hu e-mail címre, amelyben összegzed a termékkel kapcsolatos kifogásaidat, problémáidat.

CSERE ESETÉN

Ha az általad átvett termék hibás, mi azt a lehető leghamarabb kicseréljük neked. Ebben az esetben kérjük, hogy a levélhez fotót is mellékelj a hibáról. Ezután ügyfélszolgálatunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot és a további részleteket megbeszéli veled. A cserét nálunk jellemzően egy futár végzi, aki házhoz fogja vinni számodra a csereárut a hibás termékért cserébe, így a csere költségét teljes mértékben át tudjuk vállalni.

PÉNZVISSZAFIZETÉS ESETÉN

Ha valamilyen okból nem vagy elégedett a termékkel mi visszavásároljuk azt tőled. Ebben az esetben kérjük az e-mailben indokold meg a pénzvisszafizetési garancia érvényesítésének okát, kiegészítve a bankszámlaszámoddal, neveddel és címeddel. Csakúgy, mint a csere esetén küldünk a visszaküldeni kívánt termékért egy futárt az általad megadott címre. A visszaküldött termék átvételétől számított 15 napon belül visszautaljuk neked az általad kifizetett vételárat.

A visszaküldeni kívánt csomagot szíveskedj minden esetben biztonságosan becsomagolni, ehhez a mi csomagolóanyagaink, illetve a postán, írószer boltokban kapható csomagolóanyagok kiválóak. Továbbá megkérnénk arra, hogy a termékeket sose küldd nekünk vissza utánvétellel vagy saját kézbe, ezeket a küldeményeket nem vesszük át.