Ajándékutalvány

Meglepnéd valamelyik szerettedet, de nem tudod minek örülne a legjobban?

Ajándékutalványunkkal garantáltan nem fogsz mellé nyúlni, hiszen a Webshopunkban található összes termékünkre beváltható az általad megadott értékig!

Hogyan működik?

Töltsd ki az űrlapot az adataiddal, add meg az utalványod értékét, tedd szívhez szóló üzenettel még egyedibbé az utalványod, majd küldd el az űrlapot!

Ezt követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt, ahol megadunk minden fontos instrukciót és adatot az utalványod értékének kiegyenlítéséhez.

Miután az utalványod ellenértéke beérkezett hozzánk elektronikus úton elküldjük számodra az ajándékutalványt, amit bármikor könnyedén ki tudsz nyomtatni.

Megrendelői űrlap

Gyakran Ismételt Kérdések

Az űrlap kitöltése után kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amire tartalmazni fog minden adatot az utalványod árának kiegyenlítéséhez.  Amint az utalvány ellenértéke beérkezett hozzánk, úgy pár órán belül kiküldjük a személyre szabott utalványt az általad megadott e-mail címre. Mivel PDF dokumentumként küldjük ki, ezért egyszerűen ki tudod nyomtatni, vagy akár továbbíthatod is egyből az ajándékozottad számára.

Az utalványok csak 5.000 Ft érték felett vásárolhatóak!

Az általunk e-mailben elküldött PDF dokumentum tartalmazni fog egy, a rendszer által külön számodra legenerált kódsort. Az ajándékozottad az általa kiválasztott termékek kosárba tétele után a pénztár oldalon érvényesítheti a kódot, ezután az utalvány értéke automatikusan levonásra kerül a végösszegből.

Amennyiben az utalvány értéke meghaladja a vásárlás értékét, úgy természetesen a végösszeg teljes értéke levonásra kerül a fennmaradó összeg pedig bármilyen másik alkalomkor levásárolható lesz.

Ez nagy valószínűséggel nem fog bekövetkezni, amennyiben mégis probléma merül fel az utalvány felhasználásával kapcsolatban csak dobj egy levelet a hello@pranadropskulacs.hu e-mail címre és hamarosan a segítségedre sietünk, ne aggódj nem fogunk cserben hagyni! 😊

Az ajándékutalvány a webshopunkban található összes termékre beváltható: kristálykulacsokra, ásvány betétekre és arcmasszázs szettekre is!

Mivel az utalványt elektronikus úton küldjük ki, ezért csak és kizárólag banki átutalásos módon tudod kiegyenlíteni az utalványod értékét!

A megvásárolt utalványokat nem áll módunkban visszaváltani!

Minden utalvány a vásárlástól számítva 1 évig beváltható.

Az utalványunk grafikus által lett készítve. Az általad megírt egyedi üzenettel küldjük ki számodra.